OBAVIJEST SVIM NAŠIM UDRUGAMA I RIBOLOVCIMA 
Od dana 21.04.2020 u 06:00 sati za ribolov se otvaraju uz sve ostale ribolovne vode Stara Vuka i Grabovo. Ribolov će se moći obavljati po svim pravilima Zajednice znači od 06:00-19:00 sati i po odredbama civilnog stožera grada Vukovara. Molimo sve ribolovce da ne čekaju zadnji tren da napuste vodu tako de ne dođe do velike gužve a da ribočuvari mogu ispoštovat sva zadana pravila.  
U nastavku su pravila koja je izdao civilni stožer i kojega se trebate pridržavati...             
                                    pozdrav uz ribički pozdrav BISTRO!
 
I.
 
Svim osobama kojima je izrečena mjera samoizolacije i karantene STROGO je zabranjeno posjećivanje voda i obavljanje ribolova.
 
II.
 
Rekreativni ribolov obavlja se isključivo pojedinačno i na vlastitu odgovornost, u skladu sa svim dosadašnjim odredbama i pravilima Statuta, Gospodarske osnove i odluka Skupštine Zajednice športsko-ribolovnih udruga Vukovar.
 
III.
 
Zabranjen je bilo kakav oblik druženja, okupljanja i pripremanja hrane na vodama na kojima je dozvoljen ribolov.
 
IV.
 
Jedan ribolovac može koristiti samo jedno ribolovno mjesto za obavljanje ribolova.
 
Svaki ribolovac dužan je imati svoju dodatnu opremu za obavljanje ribolova.
 
V.
 
Svaki ribolovac odgovoran je za poštivanje gore navedenih mjera i svih mjera propisanih od Stožera civilne zaštite RH.
 
Kontrolu poštivanja odredbi provodit će civilna zaštita, policija i ribočuvarska služba Zajednice športsko-ribolovnih udruga Vukovar.
 
U slučaju nepoštivanja gore navedenih pravila, osobe će biti prijavljene, udaljene s ribolovne vode te snositi sankcije propisane zakonom.